2017. november 24. péntek

A Palik-házaspár és a Biocentrum s.r.l. munkáját méltató cikk jelent meg a Minőségi Borok Ételek magazin 2015 őszi számában

2015. november 23. hétfõ

Az alábbiakban "Az asztali örömök magazinja" alcímet viselő lap cikkét közöljük változatlan, szkennelt formátumban. A cikket a lap főszerkesztője, Kiss Dezső Péter jegyzi. A Palik-házaspárnak, családjuknak, munkatársaiknak ezúton is gratulálunk kiváló munkájukhoz és eredményeikhez!

SCAN_Peszeki_hegyszeliditok_003_JPG_106x150.jpg

A lap vonatkozó számának címlapja

A Palik Pincészet és a Biocentrum Kft.-t bemutató cikk Peszeki hegyszelidítők címmel, a 2015. őszi lapszám 12-13. oldalán jelent meg. Az alábbiakban a cikket beszkennelt formátumban adjuk közre, a képekre kattintva nagy méretben is megjeleníthető mindkét oldal.

Peszeki hegyszelidítők - 1. rész Peszeki hegyszelidítők - 2. rész

Forrás: MBÉ, Palik L., KÖSZ