2024. július 25. csütörtök

Jogi Közlemény

A Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetsége tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetsége weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.

A Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetsége előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetsége azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetsége weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon A Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetsége független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - a Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetsége semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan. A Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetsége nem vállal felelősséget a www.karpatbio.hu internetes oldal használatáért és az esetleges károkér, amelyek az oldalon található tartalmak használata útján keletkeznének. Minden felhasználó a megjelent tartalmakat saját felelősségére használja.

A Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetsége fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetsége nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetségenem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez A Kárpát-medencei Ökogazdálkodók Szövetsége weboldalai kapcsolódnak.